Behind the camera, Cristina


profile
Pentru mine fotografia este un instrument care ne conectează, iar portretul nu este doar o despre cum arăți, este imaginea a cine ești. Sunt specializată în fotografia de portret și creez sesiuni foto personalizate pentru femei, indiferent de vârstă, formă a corpului, profesie. Consider că fiecare dintre noi merităm să fim celebrate pentru ceea ce suntem, merităm să fim fotografiate și să avem portrete memorabile, care să ne reprezinte și pe care să le iubim, potrete care să ne re-îndrăgostească de noi de câte ori le vedem.

MOTIVATIA MEA

Sprijin femeile să se simtă și să arate feminine, încrezătoare, puternice în fotografii, așa cum sunt de fapt în interiorul lor.

PhotograpHER, proiect pentru suflet
Am creat proiectul PhotograpHER pentru că știu cum se simte să vrei să fii invizibilă, să vrei să îți ascunzi corpul sau să nu știi ce să faci cu mâinile, pentru că am descoperit că iubirea de sine este ca o îmbrățisare terapeutică, ca un dans eliberator, ca un boboc care stă se pocnească. Iubirea de sine odată îmbrășișată, dansată, înflorită, te pune în lumină. Iar eu te pot însoți pe acest drum și pot fotografia frumusețea și unicitatea ta. See Post